Multimiliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft Corporation, a vorbit, într-un interviu oferit postului american NBC, despre modul în care omenirea poate pune capăt pandemiei noului coronavirus.

În opinia omului de afaceri american, unica modalitate de a face ca viața să revină la normal este găsirea unui vaccin eficient care să neutralizeze această boală încă fără leac la nivel planetar.

Bill Gates consideră că vom scăpa de pandemie la finalului anului 2021, atunci când sunt șanse mari să existe pe piață mai multe vaccinuri eficiente anti-Covid.

Pandemia a pus stăpânire pe întreaga planetă, iar toamna lui 2020 a adus o intensificare a transmiterii bolii în Europa, acolo unde se raportează record după record în cele mai importante state din Uniunea Europeană și nu numai.

Într-o perioadă în care tot globul se întreabă când vom scăpa de pandemiei, fondatorul Microsoft, Bill Gates, a afirmat în interviul acordat NBC că omenirea va depăși pe deplin consecințele noului coronavirus abia peste un an.

În viziunea americanului, principala condiție pentru revenirea la viața normală de dinainte de pandemie este vaccinarea împotriva coronavirusului.

”Singurul mod în care oamenii se pot întoarce pe drumul cel bun este de a obține un vaccin foarte eficient și accesibil”, a spus Gates la postul de știri din SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here