Clotilde Armand vorbeste in timpul unui protest, desfasurat in Piata Universitatii, in cadrul caruia se cere renumararea voturilor din Sectorul 1, sambata, 11 iunie 2016. Inquam Photos / Adriana Neagoe

Primăria Sectorului 1 are 835 de litigii şi „o gaură în bugetul local” de aproximativ 700 de milioane de lei, spune Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1. Ea a găsit în biroul de primar preluat de la predecesorul ei, Daniel Tudorache, un distrugător de hârtii și un baston de polițist.

Prima mea zi de primar. Am fost în direcţiile instituţiei şi aş vrea să vă prezint câteva date importante moştenite de la administraţia trecută: 835 de litigii; contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă; mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv; avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului; primăria nu este deloc digitalizată, deşi există infrastructura necesară. Telemunca este imposibilă în aceste condiţii”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a mai spus că a găsit în biroul primarului un tocător de hârtii şi un baston de poliţist local.

Mulţi aţi întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteţi observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar a uitat să strângă gunoiul după el. Şi acest baston de poliţist local. Tot în cabinetul primarului”, a mai arătat Clotilde Armand.

clotilde1
Clotilde Armand a găsit un tocător de hârtii în biroul de primar. Foto: Facebook
clotilde 2
Clotilde Armand a găsit un baston de poliist în biroul de primar. Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here