Ce spune Rareş Bogdan despre o posibilă retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, înainte de şedinţa coaliţiei, despre o retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că dacă se deschide subiectul, îl vor discuta dar nu s-a pus problema retragerii doctorului Cîrstoiu, aşa cum nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan, transmite News.ro.

Prim-vicepreşedintele PNL a declarat despre prestaţia medicului Cătălin Cîrstoiu că ”e foarte bun”. ”Nu a scăzut deloc, ci a crescut”, a spus Rareş Bogdan.

Întrebat dacă PSD propune retragerea medicului, Rareş Bodan a spus: ”Nu s-a pus problema retragerii medicului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”.

Despre şansele ca acesta să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus:”Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

Rareş Bogdan a mai afirmat că în coaliţie se va discuta situaţia de la Satu Mare şi Mureş. ”Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”, a mai spus liberalul, despre retragerea medicului Cîrstoiu.

Despre discuţii în interiorul PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus că actualul primar ”e o calamitate pentru Bucureşti”. ”Nu a discutat nimeni de la vârful partidului”, a subliniat Rareş Bogdan.

https://universul.net/psd-discuta-despre-retragerea-lui-catalin-cirstoiu-din-cursa-pentru-primaria-capitalei/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here