Cel mai bogat român, prins într-un divorț ca o telenovelă. Război de tranșee în căsnicia „Regelui Boților”

A lucrat alături de celebrul Bill Gates, a apărut pe coperta revistei „Forbes” – anul trecut, în luna septembrie -, a fondat „Unicornul românesc” UiPath și are o avere estimată la nu mai puțin de 10 miliarde de dolari. Daniel Dines, supranumit „Regele Boților”, nu și-a ascuns niciodată dorința intimă de a vedea un robot alături de fiecare locuitor al planetei. Născut în Onești, în vârstă de aproape 48 de ani, Dines a donat un milion de dolari pentru refacerea Catedralei Notre-Dame, după incendiul devastator, și poate spune, fără teama de a greși, că toate afacerile îi merg din plin, scrie Gândul.ro.

În plan sentimental, însă, Daniel Dines este încă o dovadă elocventă că tehnologia dusă la superlativ nu face, întotdeauna, casă bună și cu liniștea conjugală. A bifat capitolul ”divorț”, înainte de a o cunoaște pe Alexandra, mai tânără cu 16 ani decât el, iar relația dintre ei, chiar dacă părea desprinsă din filmele de dragoste pline de pasiune și declarații emoționante, s-a dovedit a fi mult mai încinsă decât ar fi anticipat cineva. Frumoasa parteneră de viață a „Regelui Boților” a intentat proces de divorț pentru a treia oară.

Pentru miliardarul Daniel Dines, anul 2013 a reprezentat o triplă lovitură, atât din punct de vedere al afacerilor, cât și în ceea ce privește segmentul conjugal. În primul rând, ”Unicornul românesc” UiPath (n.red. – companie globală de software care dezvoltă o platformă pentru automatizarea proceselor robotizate, înființată de omul de afaceri în 2005, alături de un partener) a înregistrat un uriaș succes.

În al doilea rând, Daniel Dines s-a despărțit de soția sa, Simona Ileana Comănescu, iar timp de câteva luni a fost un bărbat lipsit de obligații. Și, în al treilea rând, a cunoscut-o pe Alexandra, cu 16 ani mai tânără, de care s-a îndrăgostit fulgerător. Evenimentele s-au derulat rapid, scenariul fiind – chiar dacă discutăm despre ”Regele Boților” – unul… comun. Daniel Dines a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, aceasta a acceptat, fericiții îndrăgostiți s-au mutat împreună, iar cei doi au devenit soț și soție, în 2014, la primăria din comuna Ogra, județul Mureș.

Foto: Gândul.ro

După doi ani de mariaj, în 2016, omul de afaceri a fost obligat să treacă roboții, temporar, în plan secund, fiindcă Alexandra a depus actele pentru primul proces de divorț. Totuși, există happy-end și în astfel de situații, fiindcă instanța de judecată a luat act de faptul că soția lui Dines, reconsiderându-și prioritățile, a renunțat la proces.

Este foarte greu de presupus care sunt motivele determinante în aceste acțiuni împinse până la extrem ale Alexandrei. După împăcarea din 2016, părea că viața a reintrat pe un făgaș normal în viața cuplului, iar Daniel Dines se putea concentra, în continuare, asupra afacerilor sale de mare succes.

Dines deține, în România, o adevărată rețea de firme care înregistrează profit considerabil, dezvoltarea continuă a afacerilor celui mai bogat om din România ducând chiar și la detronarea, la nivel financiar, a celebrului Ion Țiriac.

Dar sentimentele nu țin cont de „boți” (n.red. – program de computer care preia diverse sarcini automatizate). Soția miliardarului Dines depune din nou actele de divorț, ajungând – pentru a doua oară – la concluzia că drumurile trebuie să se despartă.

Trebuie precizat că Daniel Dines nici nu s-a prezentat la prima înfățișare, judecarea cauzei fiind, din această cauză, amânată. Totuși – între momentul depunerii actelor și data la care Alexandra și Daniel Dines ar fi trebuit să se prezinte în fața instanței -, au loc unele „întâmplări misterioase”, iar acuzațiile aduse miliardarului sunt date uitării. Frumoasa soție… renunță, din nou, la chemarea în judecată a omului de afaceri, iar judecătorii consemnează decizia ei.

Articolul integral – AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here