Cioloş, întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al USR PLUS: Da, sigur, împreună cu Dan

Inquam Photos/George Călin

Co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, a anunţat, luni, că va candida pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii la congresul din toamnă, alături de Dan Barna. ”O să facem tot ce e mai bine pentru ca USR PLUS în următorii ani să conteze”, a declarat Cioloş, citat de News.ro.

”O să candidez, o să candidăm amândoi (Dan Barna – n.r) şi o să facem tot ce e mai bine pentru ca USR PLUS în următorii ani să conteze, să fie un partid cu o identitate politică clar bine definită”, a declarat, luni, Cioloş, întrebat dacă va candida la Congresul USR PLUS din toamnă.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte, Coloş a precizat: ”Da, sigur, împreună cu Dan şi eu sper să mai fie şi alţi candidaţi pentru că asta înseamnă un partid viu şi un partid sănătos, să fie cât mai mulţi oameni care candidează”.

Acesta a precizat că important este ca, după aegeri, ”indiferent care va fi rezultatul, USR PLUS să rămână un partid unit”.

Cioloş a negat că acest lucru înseamnă că nu vor mai exista discuţii, întrebat dacă nu vor exita tabere în USR PLUS cum există acum în PNL.

”Important e nu că sunt discuţii şi opinii diferite, important este să ajungem la faza la care luăm decizii şi să le punem în practică”.

La rândul său, co-preşedintele USR PLUS, Dan Barna a replicat: ”USR PLUS e bine”.

Congresul USR PLUS va avea loc în toamnă, în prima sâmbătă din otombrie, la o săptămână după Cngresul PNL.

Contaminările explodează în Spania, în special în rândul tinerilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here