Courtney Love a publicat o fotografie inedită cu Kurt Cobain şi fiica lor

Courtney Love a publicat sâmbătă, pe Instagram, o fotografie cu Kurt Cobain, liderul formaţiei Nirvana care a murit în 1994, privindu-şi fiica Frances Bean, născută în 1992.

În fiecare an, pe 20 februarie, cântăreaţa celebrează aniversarea muzicianului, care s-a sinucis în aprilie 1994, la vârsta de 27 de ani.

Fiica lor, născută în 1992, Frances Bean Cobain a publicat şi ea pe contul său, imagini cu tatăl pe care l-a cunoscut atât de puţin.

În 2015, mama şi fiica au coprodus un documentar pasionant despre artist, numit „Kurt Cobain: Montage of Heck”, oferind regizorului numeroase documente inedite.

Obiecte legate de Kurt Cobain continuă să fascineze. Un autoportret infantil al muzicianului, a fost vândut cu 280.000 de dolari la licitaţie, pe 13 iunie, în timp ce chitara, cu care a cântat în celebrul concert MTV Unplugged, a fost adjudecată la 6 milioane de dolari.

În mai, o şuviţă din părul lui Kurt Cobain, tăiată în timpul turneului „Bleach” al formaţiei Nirvana, (primul album al grupului, în 1989), a fost vândută cu mai mult de 14.000 de dolari.

În 2019, puloverul verde, găurit, pe care l-a purtat tot în timpul concertului Unplugged, a fost vândut cu 334.000 de dolari.

Interlopii români, noii influenceri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here