Cristina Neagu, 1.000 de goluri marcate în Liga Campionilor

Sursa: Facebook

Căpitanul echipei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a adus mulţumiri echipei sale şi fanilor prezenţi duminică, la meciul cu SG BBM Bietigheim, în finalul căruia a înscris şi golul 1.000 în Liga Campionilor, transmite News.ro.

„Ce zi…! 2 puncte importante, efort incredibil al echipei, sala din Germania dominată de suporterii români, golul 1000 în Liga Campionilor! Nu-mi puteam dori mai mult de la această zi! Mulţumesc!”, a fost mesajul Cristinei Neagu.

Ea a rămas pe teren mai multe minute şi s-a fotografiat cu echipa şi fanii, care au creat o atmosferă aparte în timpul partidei, câştigată de CSM, cu 27-25. Fanii au avut şi bannere pregătite cu fotografia Cristinei Neagu şi „borna” 1.000, reprezentând golurile marcate de aceasta în Liga Campionilor.

„Bravo, echipa! Bravo, căpitane! Fantastică atmosferă! Mulţumim pentru suport!”, a transmis şi antrenorul CSM Bucureşti, Adrian Vasile.

În urma victoriei din Germania, CSM Bucureşti are 21 puncte, cu un bilanţ de zece victorii, o remiză şi o înfrângere, fiind calificată în sferturi. Două meciuri mai are de jucat CSM în grupa A, acasă, cu Brest (5 februarie), şi în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie).

Primele două clasate se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat în faza play-off, pentru alte 4 locuri disponibile.

Turneul Final Four va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Robert Glinţă se retrage din înotul de performanță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here