Cum se folosesc clanurile interlope de maşinile abandonate din Bucureşti

Maşinile abandonate, în special cele din zona pieţelor, sunt folosite de clanurile interlope pentru activităţi ilegale, iar poliţiştii locali nu le pot verifica.

Aceste maşini abandonate sunt în realitate depozitele de ţigări netimbrate ale interlopilor – de aceea, uneori în maşină e închis şi un câine de pază. Dimineaţa şi seara se vine să se facă aprovizionarea cu ţigări, care sunt vândute apoi în piaţă, conform ştirileprotv.

Nu ştim, noi aici avem sector. Nu suntem de la Rutieră. Nu ştim cum să le facem verificarea”, spun cei de la Poliţia Locală.

Membrii familiei Chira au controlat Piaţa Obor, câțiva ani, având mereu sprijinul Poliţiei, dar şi a unor politicieni, relatează știrile protv. Acest clan a fost cu greu destructurat deoarece îşi acopereau traficul cu ţigări netimbrate cu ajutorul afacerilor şi a tarabelor de mărunţişuri, de legume sau carne.

De loc din Fundeni- Frunzăneşti, membrii grupării îşi afişează bogăţia la stradă. Majoritatea membrilor familiei Chira şi-au ridicat clădiri somptuoase, mare parte din tutun, şantaj, cămătărie, dar şi bani din imobiliare, transmite aceeaşi sursă. Au făcut foarte mulţi bani, s-au liniştit şi au început să-şi albească afacerile, să arate că fac bani în mod legal. Au avut şi afaceri imobiliare în zona Cernica, unde au reuşit să pună mâna pe terenuri în condiţii cel puţin discutabile, mai precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here