Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că toţi europarlamentarii îşi vor primi banii cheltuiţi în campania electorală. Ea a precizat că Rovana Plumb „a fost prima pe listă” şi, de aceea, a fost prima căreia i s-au restituit banii.

Şi ceilalţi vor primi banii. Rovana Plumb a fost prima pe listă, vom face în aşa fel încât toţi colegii noştri să îşi primească banii, pentru că aşa este firesc şi aşa este legal. Voi avea grijă ca legalitatea să fie respectată până la capăt”, a afirmat Dăncilă, duminică, potrivit Agerpres.

Ea a spus că în PSD totul se face în mod legal şi toate sumele vor fi restituite.

Vor fi restituite. Tot ceea ce este legal va fi făcut în cadrul Partidului Social Democrat. Ştiţi foarte bine că, de fiecare dată, am acţionat conform legii. Aşa voi merge şi în continuare, nu voi încălca legea, pentru că, în contradicţie cu ceilalţi care încalcă legea, dar le cer celorlalţi să respecte legea, eu vreau să fiu un exemplu în ceea ce priveşte respectarea legii”, a susţinut Viorica Dăncilă.

În urmă cu câteva zile, Rovana Plumb a confirmat că a primit de la PSD cei 800.000 de lei, contribuția sa la campania de la europarlamentare. Situația nu este însă valabilă și pentru restul candidaților, existând informații că partidul le cere acestora să aștepte până după alegerile prezidențiale.

Citiți și Iritare în PSD: Rovana Plumb și-a primit banii înapoi de la AEP, ceilalți pesediști mai așteaptă

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here