Deputat: Ambii părinţi ai unui amic au murit de Covid-19. Mă despart de toţi prietenii de pe Facebook care iau în derâdere existenţa acestui virus

Foto: INQUAM/George Călin

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai afirmă că ambii părinţi ai unui amic al său au murit de Covid-19 în această săptămână. ”Nu e de glumă. E o chestiune de viaţă şi de moarte”, afirmă deputatul, precizând că ”prin solidaritate, nu prin egoism, vom ieşi din aceste momente teribile care ne tulbură pe toţi”, transmite News.ro.

”Ambii părinţi ai unui amic au murit de Covid-19. Săptămâna aceasta. În judeţul Neamţ. Nu e de glumă. E o chestiune de viaţă şi de moarte. Astăzi mă despart de toţi prietenii de pe Facebook care iau în derâdere existenţa acestui virus, care cred că totul este o conspiraţie, care protestează ca să plece pandemia, sau care dau foc la măşti pe stradă”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Iulian Bulai.

Acesta afirmă că ”e despre viaţă şi moarte”.

”Nu viaţa unor oameni de pe alte continente sau din alte ţări. Ci a celor de lângă noi. Prieteni. Familie. Apropiaţi. Prin solidaritate, nu prin egoism, vom ieşi din aceste momente teribile care ne tulbură pe toţi”, a mai scris deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here