Dosar de ucidere din culpă pentru mama copiilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Mama celor doi copii gemeni care au murit după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploiești este cercetată pentru ucidere din culpă, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat că la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti într-un comunicat.

Primele informaţii indicau că în momentul producerii accidentului mama copiilor se afla în altă cameră, unde se filma live pe Facebook în timp ce asculta manele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here