Senatorul PNL Florin Cîțu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, că votul din Parlament prin care s-a decis ca votarea moțiunii să aibă loc joi, 10 octombrie, și nu în weekend, a produs panică mare atât la PSD, cât și în instituțiile care „în loc să ne să ne protejeze de infractorii din Partidul Social Democrat, i-au ajutat să fure și să falsifice date”.

Astfel, parlamentarul liberal avertizează că Ministerul Finanțelor Publice „nu prezintă execuția bugetară pentru luna august pentru că încă nu au reușit să mascheze toate ilegalitățile”.

În plus, Florin Cîțu subliniază că în momentul în care Opoziția va veni la guvernare va prezenta modul în care PSD a devalizat bugetul țării, iar instituțiile nu mai au nicio scuză să nu ancheteze vinovații.

„Panică mare la MFP!

Votul de ieri din Parlament a creat panica in anumite institutii ale statului.

La MFP, ANAF, Curtea de Conturi, Comisia de Strategie, ASF etc. Acele institutii care in loc sa ne protejeze de infractorii din PSD, i-au ajutat sa fure si sa falsifice date. Stiu ca sunt vinovati, TOTI.

La MFP nu vor sa prezinte executia bugetara pentru luna August, (si daca foloseau un Abac si tot aveau datele pana acum) pentru ca inca nu au reusit sa mascheze toate ilegalitatile. La fel si la ANAF mai ales dupa ce au aflata ca stiu exact unde sa merg si sa arat cum au furat banii companiilor.

Pana ieri erau siguri ca NU trece motiunea. Credeau ca mai au timp sa ascunda jaful din banul public.

Ghinion baieti!

In primele doua saptamani de guvernare prezentam situatia REALA a DEZASTRULUI din economie. Iar atunci sa vedem ce scuze mai au institutiile statului sa nu-si faca treaba si sa mearga dupa vinovati.

Vine, vine, calca totul in picioare!”, a mai scris liberalul pe Facebook. 

Sursa foto: Inquam Photos /George Călin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here