VIDEO | Cap d Agde, „Orașul Dezbrăcat” din Franța, unde oamenii merg fără haine chiar și la restaurante, focar de Covid-19

Peste 100 de persoane din stațiunea Cap d’Agde, aflată la 45 km sud-vest de oraşul Montpellier, au fost testate pozitiv cu Covid-19 până acum, urmând ca săptămâna aceasta să ajungă și celelalte rezultate. Aceste cifre se adaugă la cele aproximativ 50 de persoane care au raportat deja că au fost bolnave, după ce s-au întors acasă din satul de vacanță Cap d’Agde.

Oficialii din domeniul sănătății au avertizat vizitatorii din această stațiune de nudiști – care este populară și în rândul swingerilor – că trebuie să respecte toate măsurile de distanțare socială și să poarte măști, potrivit CNN.

Autoritățile regionale în domeniul sănătății au făcut testări timp de trei zile la Cap d’Agde. După procesarea a 490 de teste, 95 de persoane au fost depistate cu Covid-19. În prezent, alte 310 de teste sunt analizate.

Denumit și „Orașul Dezbrăcat”, Cap d’Agde este cea mai mare stațiune din lume unde vestimentația este opțională. Anual, atrage zeci de mii de turiști fără inhibiții.

Turiștii sunt liberi să umble dezbrăcați oriunde doresc – restaurante și magazine, oficii poștale sau bănci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here