Fosta soție a lui Daniel Tudorache garantează cu trei imobile cauțiunea pentru ea și fostul primar

Foto: nquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Fosta soție a lui Daniel Tudorache a încheiat o convenție și garantează cu trei imobile cauțiunea stabilită de Tribunalul București în cazul ei și al fostului primaral Sectorului 1, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Tribunalul București a respins, vineri, ca inadmisibilă plângerea formulată de Daniel Tudorache, astfel că acesta trebuie să depună cauțiunea stabilită la 1 milion de euro.

Decizia Tribunalului București este definitivă.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că fosta soție a lui Daniel Tudorache, Adina Tudorache, a încheiat o convenție cu fostul edil al Sectorului 1, astfel încât a garantat cu trei imobile a căror valoare depășește 1 milion de euro.

Condiția pusă de fosta doamnă Tudorache este ca fostul primar să respecte toate regulile.

O cauţiune de 1 milion de euro a fost stabilită în cazul fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, cercetat de DNA. Cauțiunea în cazul fostei sale soții a fost stabilită la 200.000 euro, iar în al menajerei la 75.000 euro.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție îl cercetează pe Daniel Tudorache pentru complicitate la trafic de influență și spălare a banilor. În același dosar s-a mai dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de alte două persoane fizice, fosta soție și o persoană fizică aflată în anturajul primarului, pentru infracțiunea de complicitate la spălarea banilor, respectiv trafic de influență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here