Fostul palat al lui Irinel Columbeanu din Izvorani arde din temelii. Cui aparține acum proprietatea

Fostul palat al lui Irinel Columbeanu, situat pe domeniul de la Izvorani, a luat foc, sâmbătă. Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale și 2 autoscări, conform informațiilor oferite de IGSU. Palatul nu îi mai aparținea însă omului de afaceri, ci era scos la vânzare sau închiriere de o firmă de imobiliare.

Flăcările se manifestă generalizat, iar pompierii acționează la fața locului cu 10 autospeciale.

Suprafața vilei P+1, pe care se manifestă incendiul, este de aproximativ 1000 mp. Nu sunt informații privind persoane rănite. Incendiul s-a extins de la subsol către parter și etaj. Se acționează circular, pe toate laturile clădirii.

În timp ce fostul milionar Irinel Columbeanu stă cu chirie într-un apartament din Colentina, impunătoarea vilă de la Izvorani a fost scoasă la vânzare de către noul proprietar – o agenție imobiliară – la preţul de 3,9 milioane de euro. Vila cu 15 dormitoare se vinde cu tot cu obiecte de artă, printre care şi o sculptură și tablouri realizate de Sabin Bălaşa.

Sursa foto: regatta.ro

”Vilă de vânzare cu arhitectură deosebită este situată în zona Snagov, Ilfov, ce beneficiază de acces direct la Lacul Snagov. Vila este frumos compartimentată, având multe elemente exclusiviste, făcute la comandă.

Sursa foto: regatta.ro

Vila are numeroase camere, livinguri mari cu zone de relaxare, bucătărie profesională, 15 dormitoare cu băi și dressinguri proprii, ponton și garaj pentru mașini”, este descrierea agenţiei imobiliare care vinde proprietăţi de lux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here