Foto: INQUAM/George Călin

Jurnalistul Alex Costache (TVR), specializat pe justiție, explică de ce „nu este absolut nicio surpriză” faptul că Sorina Pintea a fost eliberată din arest.

Nu e absolut nicio surpriză că Sorina Pintea a fost eliberată din arestul preventiv având în vedere ce judecatoare a avut.

Risantea Găgescu urăște DNA de la cazul Rarinca, iar Corina Mândrilă, fostă Dăescu, fostă Gheorghișan, i-a dat lui Mazăre 4 ani cu suspendare, deși l-a găsit vinovat pentru un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro.

La ÎCCJ, un complet din care a făcut parte Ionuț Matei i-a dat lui Măzărică (Radu Mazăre – n.r.) 9 ani cu executare.

Corina Mândrilă a fost în trecut procuror DIICOT și a trimis în instanță fără probe dosarul Cocaină pentru VIP-uri în care a fost judecat și achitat Țiriac jr.

Și în fine, Corina Mândrilă a fost și soția fostului șef al SRI Arad, colonelul Cristian Dăescu”, a explicat Alex Costache.

Curtea de Apel București a decis, vineri, că Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, să fie eliberată din arest preventiv, urmând ca aceasta să fie cercetată sub control judiciar, în dosarul în care este acuzată de luare de mită.

1 COMENTARIU

 1. Asta ce ne demonstreaza?
  Ne demonstreaza ca Romania este un stat mafiot condus de aceasta clica de delapidatori inruditi intre ei cu scopul de a se acoperi unii pe altii in a eluda legea si a deturna resursele acestei tari in scopuri personale,materiale.
  Acesta este si motivul pentru care aceasta tara este cea mai corupta din Europa si probabil printre cele mai corupte din lume.
  Cu o justitie praf de coruptie si imoralitate nu ai cum sa faci anti-coruptie.
  Este o utopie.
  Desfiintarea acestor institutii mafiote gen SRI/DIICOT/IPJ/PARCHETE/TRIBUNALE si refacerea lor pe alte baze,este conditia minima pentru supravetuirea acestei tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here