Klaus Iohannis, întrebat dacă are cască în ureche: „Mă bănuiți că am copiuță?

După ce a fost criticat că refuză invitația unei dezbateri cu Viorica Dăncilă, contracandidat în turul doi al alegerilor prezidențiale, președintele Klaus Iohannis a ținut, miercuri seara, o conferință de presă în care a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

Înainte să înceapă conferința de presă, pe grupurile PSD a început să circule un fake news: cum că președintele Klaus Iohannis ar purta cască, deci i-ar fi șoptite răspunsurile la întrebări.

„Știrea” a fost însoțită mai apoi și de așa-zise imagini doveditoare și a fost distribuită pe Facebook de nume grele din PSD, ca Florian Bodog, fost ministru al Sănătății sau primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Întrebat de reporterul Adevărul dacă are cască în ureche, pentru că „mai mulți colegi se întreabă pe grupurile de WhatsApp”, Klaus Iohannis a izbucnit în răs și a arătat spre urechi: „Aici nu, aici nu. E totuşi ciudat ce spuneţi, să clarific. Mă bănuiţi că câteodată fără copiuţă nu merge (n.r. Aluzie la faptul că Viorica Dăncilă citește de pe foaie)? Nu cred că mă bănuiţi de aşa ceva, să fim serioşi”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here