Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus la Antena 3 că știe cine l-a fotografiat la restaurantul din Sărata Monteoru (județul Buzău) și l-a „turnat” la poliție, informează ziaristii.com

Ciolacu susține că se afla restaurant cu 6 membri ai familiei sale, cărora li s-au adăugat europarlamentarul Mihai Tudose (fost premier) și soția sa.

„Eu, împreună cu șase membri ai familiei mele, am ieșit să mâncăm la restaurant, seara. Nu e nicio restricție. Nu impune nimeni să porți mască, e și greu să mănânci cu masca. Suntem și în scenariul verde la Buzău. În acest timp, a venit domnul Tudose cu soția. S-au așezat la masă”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a dezvăluit că fotografiile au fost făcute de o candidată PNL „de la Bacău”.

„În acele momente, s-au făcut poze de către o candidată a PNL de la Bacău. Foarte bine că le-a făcut. S-a dus, a anunțat 112”, a mai spus Ciolacu la Antena 3, joi seară.

„Până să vină poliția, noi am despărțit mesele și ne-am apucat să mâncăm. A venit poliția, a constatat că există distanțarea. A doua zi, am vorbit cu poliția: «Dom’le, vă trimit toate buletinele, am greșit». Mi-am cerut și scuze. E păcat că am dat un exemplu negativ. A fost un moment, dar a greși e omenește. Cel mai rău îmi pare de exemplul pe care l-am dat și de situația în care mi-am pus familia”, a mai spus liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here