Miracol: Gabriel Cotabiță spune că după ce a avut COVID a început să vadă mai bine și a scăpat de ochelari

Dacă până în prezent s-a tot vorbit de efectele negative ale noului coronavirus, cântărețul Gabriel Cotabiţă a mărturisit că, după ce s-a vindecat de COVID-19, vederea la distanță i s-a îmbunătățit şi nu mai are nevoie de ochelari, scrie Newsweek.ro.

Gabriel Cotabiţă a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul lunii ianuarie. Anunţul a fost făcut de fiica sa care a precizat că nu ştiu cum a luat acesta virusul Sars-Cov-2. A început să aibă simptome, iar în urma efectuării unui test, a fost declarat pozitiv.

Ajuns la vârsta de 65 de ani şi cu un istoric medical încărcat, artistul fiind şi victima unui infarct în urmă cu 6 ani, Gabriel Cotabiţă a fost internat în spital, unde medicii au monitorizat cu atenţie starea sa de sănătate.

După ce s-a vindecat, artistul a observat că vederea la distanţă i s-a îmbunătăţit
De când am ieşit din spital nu am ieşit la plimbări. Mai mult am stat acasă. M-am întâlnit cu prieteni, cei care au venit la mine, în special, pentru simplul motiv că încerc să îmi revin din punct de vedere al stării psihice.

După ce treci prin evenimente de genul ăsta tu trebuie, în primul rând, să refaci din punct de vedere psihic, multe. Să îți recapeţi încrederea în sine. În permanenţă, tu trebuie să ai discuţii personale cu tine”, a spus Gabriel Cotabiţă la Antena 3.

Chiar dacă este în grupa de risc, Gabriel Cotabiţă a contractat o formă uşoară a bolii şi a urmat tratament, sub supravegherea medicilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here