Mireasa de la nunta de polițiști din Oradea are COVID-19. La eveniment au participat peste 350 de persoane

Foto: Facebook

Mireasa de la nunta cu 356 de invitați, care a avut loc la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Realitatea TV. Printre invitați s-au aflat și numeroși polițiști și procurori.

Ea a aflat că este infectată cu SARS-COV-2 când s-a testat pentru a pleca în luna de miere. Rezultatul mirelui a fost negativ.

„Mireasa de la nunta cu 350 de invitați, din weekend, a fost confirmată cu coronavirus”, anunță Ionela Arcanu, jurnalistă Realitatea TV.

Procurorii bihoreni au deschis un dosar penal după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, în municipiul Oradea a fost organizata o nunta la care au participat peste 350 de persoane.

Conform presei locale, este vorba despre petrecerea de nunta a fiului fostului adjunct al Politiei Bihor, Eugen Boc.

La eveniment nu au fost respectate măsurile de combatere a bolilor infecto-contagioase.

Contactat de jurnaliștii de la ebihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului Oradea, prim-procurorul adjunct Ciprian Morar, a precizat ca in dosar nu s-au formulat acuzații fata de vreo persoana. „Ancheta se desfășoară in rem, adică pentru faptă. Deocamdată nu s-a formulat nicio acuza la adresa vreunei persoane”, a precizat prim-procurorul adjunct Ciprian Morar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here