Moderatoare B1 TV: „Cristina Țopescu nu a mai fost activă pe WhatsApp din 28 decembrie”

Sursa: Facebook

Moderatoarea TV Aneta Sîngeorzan susține, într-un mesaj postat pe Facebook, că Cristina Țopescu nu a mai fost activă pe WhatApp din data de 28 decembrie, dela ora 9.54 dimineața. Postarea moderatoarei este însoțită și de o imagine.

„Am vorbit cu Cristina Topescu in ultima luna de cateva ori, la telefon si pe whatsapp. Era consiliera ministrului Costache si voiam sa il invit in emisiunea mea medicala. Asta conteaza mai putin, dar e o introducere la ceea ce urmeaza sa zic.

Cristina Topescu nu a mai fost activa pe whatsapp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineata, oameni buni. Timp de 2 SAPTAMANI nu a intrat nici macar o singura data pe whatsapp, intr-o epoca in care telefonul mobil este prelungirea mainii noastre si intr-o epoca in care vorbim pe whatsapp mai mult decat la telefon, cu voce. De mai bine de doua saptamani nu a postat deloc pe retelele sociale, unde inteleg ca era foarte activa…

Oare nu si-a pus nimeni din cercul ei de apropiati (pentru ca e prea mult sa spun ca avea prieteni) un semn de intrebare in ceea ce o priveste? Unde este Cristina? Ce face Cristina? Oare nu s-a gandit nimeni la ea de Anul Nou? Oare nu i-a trecut nimanui prin cap sa o sune sau sa ii scrie si a doua oara, cand au constatat, dupa cum sustin in seara asta pe la televizor, ca nu da niciun semn inapoi?!

Drum lin, Cristina Topescu!

Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!”, a scris pe Facebook Aneta Sîngeorzan.

1 COMENTARIU

  1. Ba da, oamenii i-au dat mesaje, sms, ca traim in era mesajelor pe facebook, nu a comunicarii directe intre oameni, insa ea n-a raspuns si nimeni nu s-a ingrijorat ca nu raspunde, sa se ingrijoreze atat de mult incat sa mearga la ea acasa, pentru a vorbi cu ea. La asta duce era electronicii si-a comunicarii intermediate, la singuratate, pana intr-acolo incat sa moara un om singur in casa. Toti cei care acum spun ca au cunoscut-o bine si-au fost apropiatii ei, SA TACA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here