Ultimii trei ambasadori ai SUA în România s-au implicat până la cel mai înalt nivel în politica și afacerile din țara noastră. Adrian Zuckerman, ambasadorul în exercițiu trimis de Donald Trump, a cerut ca românii să nu mai voteze PSD, lucru care nu se mai ”întâmplă nicăieri în lumea asta”. Declarațiile îi aparțin lui Mohammad Murad, libanezul devenit cetățean român și care candidează independent la Primăria Mangalia.

Am văzut ambasadorul care se bagă în alegerile locale. Nicăieri în lumea asta nu se întâmplă! Eu sunt pentru americani și am o relație bună cu americanii, dar așa nu se poate. Dacă aș fi președintele României, aș invita ambasadorii străini și le-aș explica că istoria României, de la Ștefan cel Mare și înainte, le-a explica istoria, le-aș spune că avem o istorie în spate, că avem niște tradiții care trebuie respectate și suntem o națiune.”, a declarat Mohammad Murad.

2 COMENTARII

  1. Bai curiosule, arab terorist, ti-ai facut avere cu comunistii, nu ti-e rusine sa intervii in probleme care nu te privesc? Voi criminalilor, nu va place de americani, pentru ca sunt cu adevarat democrati!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here