NEWS ALERT. Întâlnire Victor Ponta -Marcel Ciolacu înainte de votul pe moțiunea de cenzură

victor ponta in parlamentul romaniei

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și președintele Pro România, Victor Ponta, s-au reunit într-o întânire înainte de votul pe moțiunea de cenzură.

Se pare că Pro România își va lăsa parlamentarii să voteze la liber. Cel mai probabil, Marcel Ciolacu încearcă să facă o numărătoare finală, pentru a vedea pe câte voturi se poate baza din partea oamenilor conduși de Victor Ponta.

Victor Ponta lăsa marți să se înțeleagă că ar putea vota moțiunea

Liderul Pro România Victor Ponta afirma că un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate şi Educaţie este un Guvern care trebuie pedepsit în Parlament şi la vot de către cetăţeni. Comentariul său vizează legea reformei în sănătate, pe care Guvernul o promovează prin OUG.

„Aşa cum am spus: un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate şi Educaţie – este un Guvern care trebuie pedepsit; în Parlament şi la vot de către cetăţenii afectaţi in mod direct!”, a scris, marți, Victor Ponta pe Facebook, comentând Ordonanţa prin care programele naţionale de sănătate – finanţate de stat – vor putea fi derulate „unitar” de către furnizori publici şi privaţi, act normativ discutat de Guvern.

Remarca lui Ponta a fost făcută cu o zi înaintea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban şi în condiţiile în care liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că ar urma să aibă o întâlnire cu el pentru discuţii pe tema susţinerii moţiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here