Nuntă în familia Halep, oprită de polițiști și jandarmi. Patron: Eu ştiam că este voie cu 500 de persoane

Sursa: Pexels

Nuntă mare în familia Halep, la Terasa Colonade din Constanţa, scrie Focus Press, potrivit căruia evenimentul a fost dat peste cap de intervenția Poliţiei şi Jandarmeriei. Reprezentanții celor două instituții au anunţat conducerea localului că evenimentul încalcă reglementările actuale în ceea ce priveşte numărul de participanţi.

“Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane. Am locuri la terasă pentru 600 de persoane, dar erau numai 220. S-a stricat evenimentul, din păcate. Dacă era o spargere, nu veneau atâţia jandarmi, poliţişti şi de la Poliţia Locală”, a declarat, Focus Press, patronul restaurantului, Nicu Terzi.

Potrivit Focus Press, mireasa este o verişoară a Simonei Halep, iar la eveniment se afla şi campioana la tenis, fapt confrmat de Nicu Terzi.

„Era vorba de un eveniment pe cale a se desfășura acolo și a trebuit să mergem să vedem despre ce este vorba, se preconiza participarea unui număr mare de persoane. S-a luat în calcul faptul că fiind foarte multe persoane, trebuia să facem recomandări la toate acestea și un singur echipaj nu ar fi reușit să le explice oamenilor că nu este legal să participe la un eveniment organizat în condițiile respective“, a declarat, pentru Focus Press, comisarul șef Constantin Adrian Glugă, inspectorul șef al IPJ Constanța.

Au fost întocmite dosare penale pe numele patronului localului şi a celor care au organizat nunta pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here