O elevă a venit la școală deși mama era suspectă de coronavirus, apoi s-a confirmat boala. Nimeni nu știe situația fetei

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Lipsa de comunicare din partea oficialităților, într-un caz ce ar putea “intra sub incidența legii penale”, a determinat-o pe directoarea unei școli din București să trimită tuturor autorităților o solicitare: să lămurească ce se întâmplă cu o elevă a acelei școli, a cărei mamă a fost confirmată pozitiv la testul COVID-19, scrie Edupedu.ro.

Potrivit sursei citate, la mai bine de 12 ore după ce s-a aflat de caz, directoarea Școlii 56 din Sectorul 2 arată că nu se știe care e situația elevei, care a fost trimisă la școală deși mama era suspectă și făcuse deja testul pentru coronavirus.

Directoarea a transmis, miercuri dimineață, o scrisoare adresată CNSSU, Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, DSP București, Prefecturii Municipiului București, Primăriiei Sector 2, MEC, ISMB și, spre înștiințare, părinților elevilor Școlii 56.

Articolul integral – pe Edupedu.ro

1 COMENTARIU

  1. Mai frate, da’ ce i-a gasit pe toti astia sa se duca in Israel, la sfarsitul lunii februarie, a fost vreo pleasca, a fost degeaba excursia asta, vin pe urma ca niste floricele in Romania, nu spun nimic, si bum, sunt pozitivi, si baga in racori o groaza de lume, atata inconstienta nu s-a mai vazut, ce firma de turism a facut respectiva excursie, cine altii au mai fost in excursiile astea??? Deja sunt vreo 4 bolnavi care au fost in excursii in Israel, cati altii au mai fost in excursiile astea, si de unde?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here