Orban: 36 de organizaţii au votat susţinerea candidaturii mele. În mod clar, facem Congres anul acesta

Foto: Inquam Photos / George Calin

Ludovic Orban a anunţat vineri că 36 de organizaţii PNL au votat, în biroul judeţean, susţinerea candidaturii sale pentru un nou mandat la şefia partidului. Liderul liberalilor a mai spus că va avea loc anul acesta Congresul formaţiunii, însă evenimentul va fi organizat în funcţie de cum va permite situaţia epidemiologică, transmite News.ro.

„36 de organizaţii au votat în biroul judeţean susţinerea candidaturii mele. Nu am vrut să spun, nu am forţat. E o chestiune normală firească să ai democraţie în interiorul partidului, în fiecare partid ar trebui şi în mod clar o să facem Congres anul acesta”, a afirmat Ludovic Orban,  vineri într-o conferinţă de presă la sediul Prefecturii Dolj

El a mai spus că în funcţie de cum va evolua situaţia epidemiologică va fi organizat şi Congresul PNL.

2 COMENTARII

  1. PNL nu poate sa isi taie singur craca de sub picioare . Pierderea alegerilor parlamentare si proximul sondaj de opinie ce va fi facut public inainte de alegerile din PNL impreuna cu decizia presedintelui tarii ce cuprinde sustinerea aratata unui anume membru PNL in vederea obtinerii functiei de sef de partid vor determina si cistigatorul . Sustinerea prin vot anticipativ a unei persoane ce este actualul sef al PNLnu are relevantanici faptica nici respondenta in alegerile din septembrie . Este devreme sa ne pronuntam , dar premierul PNL existent la aceea data impreuna cu sustinerea oferita de presedintele republicii si cea a sondajelor de opinie vor determina cistigatorul .

  2. Uitați-vă la această fotografie …reprezintă exact clanul mafiot al pnl, condus de nașul orban…
    Nu stiu cati vor mai ramane in viață pana la alegerile de peste 4 ani…viata politică sa fie bine înteles..
    Păstrați-o ca amintire la dosar..discutam peste 4 ani, daca mai sunteti in viață…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here