Pașcu deplânge starea deplorabilă a PSD: „După alegeri, partidul trebuie să scape de toți cei care l-au adus în situația actuală”

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu remarcă faptul că PSD a ajuns în situaţia de a-şi propune, ca nivel maxim de ambiţie, intrarea în turul 2 al prezidenţialelor şi afirmă că după alegeri, partidul trebuie să scape de toţi cei care l-au adus în situaţia actuală.

„Un partid ca al nostru, care, fie a câştigat, fie a pierdut la mare luptă alegerile prezidenţiale în ultimii 30 de ani, ajunge în situaţia de a-şi propune, că nivel maxim de ambiţie… intrarea în turul 2!? De ce nu câştigarea alegerilor?  Sigur, pentru unii, calificarea în turul 2 o fi vreo «performanța», în condiţiile în care liberalii încep să-şi propună deschis câştigarea alegerilor prezidenţiale încă din … primul tur!”, scrie Paşcu.

El afirmă că din aceste motive devine clar că după prezidenţiale PSD trebuie să scape de toţi cei care l-au adus în situaţia actuală. 

„E clar că, imediat după aceste alegeri, pe care, iată, nici măcar candidatul nostru nu îndrăzneşte să le vadă câştigate, partidul trebuie să între într-un proces profund de analiză şi refacere, scăpând de toţi cei care l-au adus în situaţia actuală!”, conchide fostul europarlamentar.

Conform Barometrului realizate de IMAS pentru Europa FM. Viorica Dăncilă, candidatul PSD, se situează pe locul al treilea în topul intenţiilor de vot, după Klaus Iohannis şi Mircea Diaconu.

Topul intenţiilor de vot la prezidenţiale indică următoarele procente Klaus Iohannis – 45,7 %, Mircea Diaconu – 16.7%, Viorica Dăncilă – 15,1%, Dan Barna – 12,6%.

După apariţia sondajului, preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, le-a transmis  membrilor de partid şi simpatizanţilor din judeţul Dâmboviţa că este încrezător că preşedintele Klaus Iohannis poate câştiga al doilea mandat la Cotroceni încă din primul tur, cu un scor electoral „la care nu se aşteaptă nimeni”.

 

1 COMENTARIU

  1. In frunte cu tine, cap de ciunga securista. Voi ati distrus Romania, voi neocomunistilor! ciuma rosie treebuie sa dispara in totalitate. IN TOTALITATE si un nou partid de stanga s-o ia de la zero!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here