Europarlamentarul USR Clotilde Armand a anunțat, marți, că a fost acționată în instanță de un fost membru al USR Gorj, despre care a scris că a fost „polițistul lui Ponta” și a fost acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență, cerând excluderea sa. Bărbatul, fost șef al Poliției Gorj, îi cere daune de 100.000 de euro și o acuză că i-a provocat un „prejudiciu de imagine și suferințe psihice”.

Scuzați-mă că va întrerup: i-am cauzat cuiva de aici ‘suferințe psihice’?„, a scris, marți, pe Facebook, Clotilde Armand, care a postat fotografia unei chemări în instanță.

Caragea Viorel Salvador, fost șef al Poliției Gorj, o acuză pe Clotilde Armand că i-a provocat un „prejudiciu de imagine și suferințe psihice” și-i cere daune de 100.000 de euro.

În plus, reclamantul dorește ca europarlamentarul să publice hotărârea instanței în trei ziare de largă circulație și să înlăture de pe pagină sa de Facebook „postarea și comentariile cu conținut defăimător” la adresa sa.

Clotilde Armand le-a cerut colegilor săi din Gorj excluderea din partid a bărbatului.

Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe <>. Acest personaj n-are ce caută în USR, nu așa se face altfel de politică„, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here