Prima școală din Capitală care trece din nou online din cauza infectărilor cu COVID

Colegiul Național „I.L. Caragiale” este prima școală din București care trece integral online, timp de 10 zile, după ce 11 profesori și 41 de elevi au fost confimați cu COVID.

Din cei 1.316 elevi și 83 de profesori, 41 de elevi și 11 profesori au fost confirmați cu COVID în urma unor teste PCR, informează Digi24.

Colegiul Național I.L. Caragiale va desfășura activitate online pe art. 6 din ordinul comun. Cu aprobare DSPMB și ISMB, prin hotărâre CMBSU”, a informat Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Elevii vor face ore online începând de marți, 25 ianuarie, până miercuri, 2 februarie, ziua de luni, 24 ianuarie, fiind zi liberă (Ziua Unirii Principatelor, sărbătoare legală).

Noul ordin comun emis de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății prevede că o școală trece integral online timp de 10 zile atunci când cel puțin jumătate din numărul claselor au activitatea fizică suspendată, ca urmare a faptului că s-au înregistrat trei cazuri confirmate într-un interval de șapte zile în rândul elevilor. Decizia ca o școală să treacă online poate fi luată și ca urmare a îmbolnăvirilor în rândul profesorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here