„Pun și eu niște întrebări…” Fifor ia peste picior compania Tarom

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a avut duminică o postare ironică pe Facebook la adresa companiei Tarom, singura care, spune el, nu a aterizat la Timişoara din cauza ceţii.

„Când e ceaţă la Timişoara şi singura companie care nu poate ateriza e Taromul… În semn de respect, ar putea să nu mai aterizeze nici Lufthansa, nici Wizz…mă gândesc”, a scris Fifor. 

Social- democratul se întreabă de ce a fost trimisă o aeronavă de la Bucureşti, dacă se ştia că nu va putea ateriza.

„În semn de respect pentru toţi piloţii, însoţitorii de zbor, personalul de la sol, profesionişti adevăraţi ai Companiei, oameni care se străduiesc din greu, pun şi eu nişte întrebări… De ce a fost trimisă aeronava de la Bucureşti dacă se ştia că nu va putea ateriza? Pentru că se ştia care sunt condiţiile meteo la Timişoara şi se ştie şi de ce nu a putut ateriza (asta ca să nu creadă cineva că nu ştim exact de ce). Cine suportă costurile acestei întârzieri şi disconfortul pasagerilor? Îşi asumă cei care au planificat zborul? Ar mai fi nişte întrebări, dar le păstrez pentru tura următoare”, a scris Mihai Fifor. 

Ulterior, Fifor a mai scris că ceaţa s-a ridicat la 500 de metri şi pentru a ateriza avionul, ceaţa ar trebui să se ridice la 550 metri. Apoi, Fifor a anunţat că avionul a sosit după două ore. 

Pentru judeţul Timiş a fost emisă, duminică, încă de la ora 10.00, o avertizare de ceaţă care determină reducerea vizibilităţii sub 200 metri.

1 COMENTARIU

  1. Fifor lacheul dăncilei la fel ca Orlando-lingăul prim proastei guvernului dă și el din aripă poate-poate v-a mai găsi vreun fund cu cu funcție , pe care să-l servească!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here