Rareș Bogdan regretă că a spus despre Orban că „i s-a umflat capul”

Inquam Photos / George Călin

Rareş Bogdan regretă că a spus despre Ludovic Orban că i s-a umflat capul. Într-un interviu acordat DigiFM, prim vicepreşedintele liberal a precizat că a folosit o exprimare care nu îl caracterizează.

El spune că i-au fost scoase din context şi spusele referitoare la demisia liderului PNL. Acesta ar fi trebuit să plece după alegeri, acum e tardiv, spune Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL: „E o exprimare căreia trebuia să-i găsesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc alta, legată de i s-a umflat capul. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”.

Moderator: „I-ați cerut scuze personal lui Ludovic Orban?”

Rareș Bogdan: „N-am vorbit încă cu Ludovic. O să vorbesc, pentru că n-am cu el ca persoană o problemă, am ca exercitare a poziției. (…) S-a scos din el (interviu – n.r.) doar faptul că liderul partidului, acum s-a spus că ar trebui să plece. Eu am spus că ar fi trebuit după alegerile pierdute. Acum e tardiv, acum ne pregătim de congres. (…) Președintele are un dialog instituțional. Am văzut că e <tătucul>, e prezentat în presă că ar fi deasupra partidului. Nu, e un om complet diferit de Băsescu. Tot ce dorește e să ne implicăm serios în actul guvernamental, să nu eșuăm și să nu-i creăm probleme lui Florin Cîțu, pentru că el trebuie sprijinit.”

2 COMENTARII

  1. Aiureala. Poate sa incerce sa o dea la intors cat vrea… Probabil ca lui i s-a umflat capul.. Si asta nu din prea inaltele sale principii liberale. Nu. Din foamea de putere, fuga dupa ciolan, fite de aristocrat cu maniere si gandire de boschetar. Indiferent ce parere ar fi avut, nu trebuia sa isi verse laturile in spatiul public. Din decenta, rufele murdare se spala in familie, nu in fata lumii. E un ticalos. PNLul nu trebuie zdruncinat acum cu lupte interne. „Rareș Bogdan este pentru mine dovada clară că clasa politică veche este un hoit. Cu fițe de aristocrat, dar hoit. În cazul domnului Bogdan și papagal.” scria cineva intr-un articol. Eu sunt absolut de acord. Rusine, nene Rares, rusine!

  2. Mai conteaza acum regretele acestui om instabil psihic,il mai crede cineva?Parca spunea acum o zi ca nu regreta NIMIC din ce a spus si, mai important pentru cei care nu accepta compromisurile morale,nu il deranjeaza ca vorbeste cu slugile penalilor atat de des, aproape mereu,despre nemultumirile sale de grandoman!! Sa fie sanatos,e timpul sa se intoarca la gusha teveu,ca tot a spus ca ii este dor de masuta lui de „realizator”…Cand te imprietenesti cu slugile din presa ale penalilor,mai poti sa pretinzi ca lupti impotriva coruptiei,a mafiei rosii ,bla,bla,bla?Merita japita de cristoiu asemenea atentie ,dupa cat rau a facut tarii in timpul lui udrea si dragnea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here