Șeful Spitalului „Grigore Alexandrescu”: „Este o luptă pe viaţă şi pe moarte între noi şi şobolani, să nu intre în clădire”

  Managerul Spitalului de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, Alexandru Ulici, a afirmat, miercuri seară, că în unitatea medicală se duce „o luptă pe viaţă şi pe moarte” pentru ca şobolanii să nu intre în clădire, mai ales că Blocul Operator Ortopedie se află la parterul cădirii.

  „Suntem singurul spital din lume, pot spune, în care Blocul Operator Ortopedie este la parter. Este o luptă pe viaţă şi pe moarte între noi – nu ştiu dacă e bine să zic asta – şi şobolani, adică să nu intre în clădire. Suntem lângă metrou, ce am putea să avem? Rembrandt-uri nu. Şobolani”, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, profesorul Alexandru Ulici, managerul Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

  Profesorul afirmă că se face deratizare cât de des se poate, însă tot mai ajung şobolani de la metrou, iar riscul este mare.

  „Avem o clădire dezafectată, facem deratizare odată pe săptămână, cât de des se poate, totuşi mai vin şobolani şi, dacă blocul operator este la parter, e foarte riscant”, a mai declarat medicul.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here