Senatoarea Șoșoacă, delir pe Facebook: Din cinci direcții mi-au spus să fiu atentă. Se pregătește infectarea mea, dar nu cu Sars-Cov-2

Senatoarea AUR Diana Șosoacă a afirmat, sâmbătă seară, într-o sesiune live pe Facebook, că forțe, pe care nu le-a și numit, vor să o „interneze cu forța în spital”.

Genul acesta de discurs este, de altfel, cel de care Șoșoacă s-a folosit constant pentru a fi propulsată în Parlamentul României.

Principalele declarații ale Dianei Iovanovici Șoșoacă:

  • „Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2 dar nu va fi SARSCOV-2.
  • Vă spun un lucru, dacă mi se va întâmpla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei și nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea Covid să nu credeți așa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului și a măsurilor.
  • Dacă veți auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here