Simona Halep, după meciul cu Tomljanovici: Vreau să-i mulțumesc lui Darren Cahill că-mi este alături

Simona Halep a ținut să-i mulțumească lui Darren Cahill că îi este alături după prima victorie la simplu pe care a înregistrat-o în acest an. S-a întâmplat la finalul meciului împotriva jucătoarei Ajla Tomljanovici, din turul doi al Turneului de la Adelaide, pe care Halep l-a câștigat cu 6-4, 7-5.

„A fost un meci greu. M-am așteptat la asta, pentru ca am mai jucat cu ea de două ori. Mă bucur că am căștigat acest prim meci din an. Primul meci din an este mereu dificil, indiferent de cât de mult te antrenezi înainte. Este normal. Am obosit în setul doi. Sunt și eu fanul lui Darren Cahill, vreau să-i mulțumesc că-mi este alături. Venirile lui pe teren m-au ajutat mult azi. Vreau să le mulțumesc și fanilor de aici”, a spus Simona Halep la finalul meciului din turul doi al Turneului de la Adelaide.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat cu ceva dificultate, scor 6-4, 7-5, primul meci de simplu din 2020, disputat cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 52 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Adelaide, aflat la prima ediţie. Halep, acceptată direct în optimi, s-a calificat, astfel, în sferturi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here