Criza regală din Marea Britanie s-a tranşat, iar tatăl lui Meghan Markle spune că prinţul Harry şi fiica sa au un comportament stânjenitor şi că transformă familia regală într-un supermarket cu coroană, din care se poate ieşi oricând. Declaraţia a fost făcută într-un interviu pentru Channel 5.

Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă, ea asta a făcut. Acum dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani. Aparent, trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le este de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, și-au luat o obligație. Obligația de a fi parte a Familiei Regale, de a reprezenta Familia Regală, ar fi o prostie să nu facă asta. E una dintre cele mai mărețe și mai longevive instituții din lume, iar ei o distrug, o banalizează, o fac să pară ponosită, o transformă într-un Walmart cu o coroană. Este ridicol. Nu ar trebui să facă asta”, a declarat Thomas Markle – tatăl ducesei de Sussex.

Este binecunoscut faptul că Meghan Markle nu are deloc o relație bună cu tatăl ei.

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai folosi apelativele de „Alteță Regală” şi nu vor mai primi bani publici. La acest acord s-a ajuns după discuţiile intense dintre Ducele de Sussex, Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Prințul William. În plus, Harry şi Meghan vor restitui Reginei cele 2,5 milioane de lire folosite pentru renovarea reşedinţei lor din Marea Britanie, primită cadou de nuntă.

Acordul intră în vigoare în primăvara acestui an.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here