Ţiriac a renunţat la funcţia de preşedinte al FR Tenis. „Domnul Iohannis e ocupat cu preşedinţia, domnul Cîţu e cu guvernul, pe alţii nu mai ştiu”

Omul de afaceri Ion Ţiriac a a anunţat că a renunţat la conducerea Federaţiei Române de Tenis.

„Pe mine mă întrebaţi de acum ca persoană fizică, pentru că oamenii îşi vor alege un nou preşedinte la FRT”, a spus Ion Ţiriac, potrivit digisport.ro.

Întrebat cine l-ar putea înlocui la conducerea FRT, Ion Ţiriac a răspuns ironic: ”Domnul Iohannis e ocupat cu preşedinţia, domnul Cîţu e cu guvernul, pe alţii nu mai ştiu”.

Fostul tenismen Ion Ţiriac a devenit, la 19 iunie 2019, noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, el câştigând din primul tur alegerile organizate la Centrul Naţional de Tenis.

Din cele 46 de voturi valabil exprimate, Ion Ţiriac a primit 32 de voturi, Marius Vecerdea a primit 11 voturi, iar Ion Ţupa a primit trei voturi.

Cel de-al patrulea candidat aflat pe buletinul de vot, Liviu Ursuleanu, nu a primit niciun vot.

Al cincelea candidat, Răzvan Itu, a renunţat la candidatura la funcţia de preşedinte înainte de începerea votării.

Toto atunci, au fost aleşi vicepreşedinţii forului, George Cosac, Răzvan Itu, Alina Tecşor şi Adrian Marcu.

1 COMENTARIU

  1. Ce mai, smecher batran,parca erai cu hotii,ca asa ziceai ,in 2017,in plina era infractionala Dragnea,ca iti mai pica ceva de la ei!! Acum ,ca nu mai sunt hotii tai la guvernare,ii cauti pe „prosti” la buzunare?Nu ziceai ca de la ei nu pupi nimic? Si sper sa nu primesti NIMIC,CERSETOR BATRAN!!NU AI INVESTIT NIMIC DIN BANII DUMITSLE IN TARA,TOT CE AI FACUT AI FACUT CU AJUTOR DE LA STAT,ESTI CEL MAI NESIMTIT POMANAGIU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here