Țiriac își reia lobby-ul pentru vaccinul rusesc: „Nu, nene! Mâine dimineață dacă mi-l dau, eu îl iau”

ion tiriac in fata siglei federatiei romane de tenis

Ion Țiriac (81 de ani) militează din nou pentru importul vaccinului rusesc în România. E pentru a doua oară în plină pandemie când miliardarul vorbește pe larg despre această masură, în condițiile în care vaccinul rusesc este privit cu mare suspiciune de toată comunitatea științifică, relatează gsp.ro

„Toată lumea «ha, ha, ha», «hi, hi, hi» cu vaccinul rusesc. Nu, nene! Mâine dimineață dacă mi-l dau, eu îl iau. Nu mai aștept să-l am pe ăla chinez, american, tătăresc sau românesc. Ăla care a dat vaccinul și pare că e în regulă, sprijiniți-l să facă pentru întreg globul! Unde suntem? Suntem acum într-o «ciorbă» cu toții”, a afirmat Țiriac, într-un interviu acordat în septembrie Gazetei Sporturilor. 

„Venind înapoi la situația de astăzi, ce facem? După părerea mea, e corect să încerci să trăiești cu problema pe care o ai. Dacă nu… în 6 luni, fiule, o să avem niște huliganisme și niște lupte exact cum spun ăștia că așteaptă un război civil în Statele Unite. Ferească Dumnezeu să vină, dar când nu mai ai apă, când nu mai ai papa și nu știu ce, treburile ies din contextul normal”, a adăugat Țiriac.

În luna august, Ion Țiriac a vorbit pentru prima oară despre pandemia de COVID-19. Încă de atunci, omul de afaceri a făcut lobby pentru vaccinul realizat în laboratoarele rusești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here