Turcescu, replică dură pentru Paleologu: Micuțule, îți pute partidul? Am intuit ce loază ești

Robert Turcescu, PMP, face declaratii de presa dupa depunerea motiunii de cenzura, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, vineri 14 decembrie 2018. Inquam Photos / George Calin

Deputatul PMP Robert Turcescu îi reproșează candidatului susținut de partid la prezidențiale, Theodor Paleologu, delimitarea de formațiunea care la sprijinit.

Într-o postare pe Facebook, Turcescu a i-a reamintit lui Paleologu, pe un ton dur, și de ce a refuzat să se implice personal în campania acestuia din urmă.

Postarea integrală a lui Robert Turcescu:

Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: „Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!”.

Ia uite unde era gogoasa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?
Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoașă infuriata!

Foto: INQUAM/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here