O aeronavă Boeing 767 Air Canada, cu 130 de persoane la bord, este așteptată să revină de urgență pe aeroportul Barajas din Madrid după ce ar fi pierdut o roată din trenul de aterizare și ar fi suferit și o defecțiune la motor imediat după decolare.

El Mundo scrie că aeronava – care a decolat la ora locală 14.33 cu direcția Toronto – a cerut controlorilor de zbor să revină pe aeroport după ce ar fi identificat o problemă tehnică la trenul de aterizare. Ziarul spaniol mai spune și că unul din motoarele aeronavei nu funcționa.

Pilotul aeronavei a transmis celor 130 de pasageri că lipsește una din roți și că avionul va ateriza după ce va mai survola zona din apropierea aeroportului pentru a mai „arde” din combustibilul de la bord.

Traseul aeronavei în timp real pe flightradar24.com
LIVE VIDEO:

Un avion F-18 al Forțelor Aeriene Spaniole a fost trimis să verifice vizual starea aeronavei și a trenului de aterizare:

Anunțul pilotului către pasageri:

Un video care circulă pe YouTube arată o aeronavă AirCanada care ar fi decolat pe 3 februarie de la Madrid și care pare să aibă o defecțiune la motorul drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here