Un rapper din SUA a scandalizat toată țara pentru că își supune anual fiica la un „test de virginitate”

Rapper american T.I., laureat la premiile Grammy, a scandalizat toată țara după ce a dezvăluit că își duce anual fiica de 18 ani la ginecolog, ca să verifice dacă încă mai e virgină. Vizitele la medic au luat a doua zi după ziua de naștere a fetei, a spus muzicianul de 39 de ani.

T.I. a făcut afirmațiile în timpul unui podcastului Ladies Like Us. El a fost întrebat de cele două gazde dacă a vorbit despre sex cu fata lui adolescentă.

View this post on Instagram

just how you like it 💋 top: @fashionnova

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on

„Dacă am vorbit? Deyjah are 18 ani, tocmai a terminat liceul, acum este în primul an de facultate, înțelege singură. Și da, nu doar că am avut conversația. În fiecare an mergem la ginecolog să-i controleze himenul. Când a împlinit 18 ani, himenul ei era tot intact” a spus bărbatul, care a precizat că vizitele la doctor au început la 16 ani.

Image result for ti rapper
T.I.

Rapperul a spus și că doctorul i-a menționat că un himen se poate rupe din mai multe cauze, nu doar de la sex, dar că l-a pus să verifice și să-i dea rezultatul, a scris The Guardian.

Declarația a provocat un val de reacții negative la adresa rapperului.

„Este dezgustător, posesiv și manipulator” a scris un internaut, potrivit Entertainment Today.

„Este extrem de abuziv să faci pe polițistul cu himenul fiicei tale iar orice doctor care participă la asemenea controale ar trebui să rămână fără certificat.” a notat pe Twitter scriitoarea Ijeoma Oluo.

„Are probleme serioase că vrea să țină femeile sub control și are nevoie de terapie” a scris cânțăreața Iggy Azalea, pentru care T.I. a fost mentor până în 2015 când s-au certat.

Deyjah Harris nu a comentat direct, dar a dat like de pe contul ei de Twitter la mai multe mesaje care îi condamnau tatăl.

Testele de virginitate au fost condamnate de Organizația Mondială a Sănătății, care le-a numit „o practică inutilă din punct de vedere medical, dureroasă, umilitoară și traumatică ce trebuie să înceteze”. OMS a mai spus că nu arată dacă o fată sau o femeie a întreținut relații sexuale. Iar luna trecută, Departamentul Sănătății din statul New York a descris testele de virginitate drept un atac la fetele tinere, care nu are nicio bază științifică sau medicală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here