VIDEO | Câinele premierului grec apare în fotografia preşedintelui Klaus Iohannis cu liderul guvernului elen

Preşedintele Klaus Iohannis se află, vineri, într-o vizită de lucru în Republica Elenă. Şeful statului a avut o întrevedere cu Prim-ministrul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis, în fotografiile de la primirea oficială apărând şi Peanut, câinele premierului grec, scrie News.ro.

 

 

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, „Peanut” este animalul de companie al Prim-ministrului Mitsotakis. Câinele a fost adoptat în 2021 de Prim-ministrul elen cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor fără Adăpost şi are acces peste tot în Reşedinţă, apărând inclusiv în fotografiile oficiale de la primirile Premierului.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a început vineri o vizită de lucru în Republica Elenă, unde are pe agendă întrevederi cu preşedintele Katerina Sakellaropoulou şi cu prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul vizitei, un accent deosebit va fi pus pe proiectele de infrastructură şi interconectare, inclusiv din domeniul energetic, menite să reducă dependenţa de gazul rusesc şi să sporească securitatea energetică a celor două ţări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here