Adrian Popa, polițistul pe motocicletă lovit intenționat de o femeie a povestit prin ce a trecut în momentul când a fost împins spre taxiul care venea din sens opus. Agentul, care o urmărea pe șoferiță pentru că mașina ei avea probleme la sistemul de semnalizare, a scăpat din acest incident grav doar cu o entorsă la mână. Femeia a fost arestată preventiv și este acuzată de tentativă de omor și ultraj.

Am avut mare noroc că nu au fost alte mașini. Puteau să moară persoane acolo”, a spus polițistul rutier Adrian Popa pentru presă.

Am observat că era o fată în mașină, cu masca pe față, cu centura pusă. Nu m-am gândit niciodată că o astfel de persoană are intenția să mă omoare sau să fugă. Primul meu gând a fost: ori a consumat alcool, ori nu avea permis de conducere”, a adăugat el.

Domnișoara a intrat prin partea dreapta prin depășire, eu prin stânga, moment în care ne-am intersectat. A virat stânga de volan, m-a lovit, s-a redresat și și-a continuat deplasarea. În momentul în care m-a lovit, am dat drumu la motocicletă, eram conștient că o să mă duc spre taxi. M-am dus târâș pe asfalt și mă rugam ca taxiul din fața mea să oprească, să nu mă lovească. Dacă rămânem pe motor mă duceam împreună cu motorul sub acel taxi și probabil ieșea mai mult rău, ca să nu zic altceva. Am scăpat ieftin, cu o entorsă la mâna dreaptă, 14 zile de ghips. Sper să fie bine”, a adăugat el.

Incidentul s-a petecut săptămâna aceasta, în Buzău. În imaginile de pe camera de supraveghere se vede clar că agentul pornise cu motocicleta în urmărirea femeii. Aceasta a virat intenționat pentru a-l lovi. După impact, motocicleta s-a izbit de o altă mașină care venea din sens opus și a luat foc. Polițistul de 29 de ani a fost aruncat câțiva metri pe șosea. Agentul s-a ridicat singur în picioare și și-a alertat colegii. Șoferița a fost oprită apoi de un alt echipaj de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here