VIDEO. Protestatare în sânii goi au luat cu asalt scena în timp ce Bernie Sanders se afla în campanie în Nevada

Trei protestatare au luat cu asalt scena şi şi-au dat jos tricourile în timp ce senatorul democrat Bernie Sanders se afla în campanie în Carson City, statul Nevada, duminică, informează dpa, potrivit Agerpres.

Bernie Sanders, care aspiră să devină candidatul democraţilor la preşedinţia SUA, tocmai o prezentase pe soţia sa Jane O’Meara Sanders ca „viitoarea Primă Doamnă” când o femeie s-a îndreptat către microfon şi a început să vorbească incoerent despre subvenţii pentru industria de produse lactate, după cum arată o înregistrare video postată pe reţele sociale.

„Bernie, sunt cea mai mare susţinătoare a ta şi sunt aici pentru a-ţi cere să nu mai sprijini industria laptelui şi fermele de animale. Cred în tine”, a exclamat ea, înainte ca sunetul microfonului să fie tăiat.

Două femei topless au sărit pe scenă pentru a i se alătura celei dintâi. Ele au turnat pe ele lapte şi s-au înşiruit pe podium pentru doar câteva secunde înainte ca forţele de securitate să le dea jos.

Mulţimea a scandat „Bernie!” în timp ce unii au strigat obscenităţi la adresa femeilor.

Candidatul la preşedinţie a părut să trateze incidentul cu calm şi a spus în glumă: „Aici este Nevada, unde există întotdeauna un pic de distracţie fără niciun ban în plus”.

Primarul Bill de Blasio, care îl prezentase pe Sander cu câteva minute înainte, a părut însă intimidat de incident. El a fost văzut într-o înregistrare ferindu-şi privirea şi îndepărtându-se de locul cu pricina.

De altfel, incidentul de sâmbătă nu a fost primul care a avut ca ingredient nuditatea, din timpul unei întâlniri electorale a lui Sanders. În 2016, două femei au fost arestate după ce s-au dezbrăcat pentru ca cei prezenţi să poată vedea ceea ce era scris pe corpurile lor – „Feel the Bern” – în timpul unei manifestaţii electorale în Los Angeles, potrivit L.A.Times.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here