Will Smith a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice

  Will Smith a anunţat într-o declaraţie, vineri, că şi-a dat demisia din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, după ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock pe scenă la Premiile Academiei de weekendul trecut, transmite CNN, preluat de News.ro.

  ”Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice alte consecinţe pe care Consiliul le consideră adecvate”, a afirmat Smith într-o declaraţie transmisă pentru CNN de publicistul său.

  David Rubin, preşedintele Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, a declarat, vineri, într-o declaraţie, că organizaţia a primit şi a acceptat ”demisia imediată” a lui Smith.

  ”Vom continua să mergem mai departe cu procedurile noastre disciplinare împotriva domnului Smith pentru încălcări ale Standardelor de conduită ale Academiei, înainte de următoarea întâlnire a consiliului de administraţie programată pe 18 aprilie”, a adăugat Rubin.

  Acţiunile disciplinare ale Academiei includ suspendarea sau expulzarea, împreună cu ”alte sancţiuni permise de Statutul şi Standardele de Conduită”, a transmis organizaţia.

  Alegeri cruciale în Ungaria. Guvernul Vickor Orban a capturat presa, justiția, resursele publice. Cum stă opoziția

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here