Bruynseels, reacție nervoasă după înregistrările audio în care îl critică pe Voiculescu: „Voi discuta cu avocații”

Ramona Bruynseels, candidata la prezidențiale din partea PPU-SL, se apără după apariția în presă a unor înregistrări audio care arată un conflict între aceasta și Dan Voiculescu, mogulul din umbră al partidului său.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Bruynseels spune că se va consulta cu avocații ei „pentru a afla care este cea mai bună modalitate pentru a verifica legalitatea și corectitudinea integrală a unor pasaje înregistrate”.

Aceasta susține că este ținta „mizeriei din politică”, fiindcă e un „om din afara sistemului”.

Redăm postarea integrală:

Observând că sunt din afara sistemului și că, în ultima perioadă, am crescut în sondaje, mizeria din politică încearcă să mă doboare. Oameni fără caracter, interesați de răfuieli personale, s-au strecurat în apropierea mea și au provocat conflicte care nu-mi reprezintă nici valorile, nici convingerile personale.

Eu am intrat și rămân cu bună credință în familia umanistă. Mi-am asumat un proiect și îl voi duce mai departe cu încredere. Iar dacă mai apar probleme, cum se mai întâmplă de multe ori în momente tensionate, le vom rezolva împreună, în familie.

Referitor la informațiile apărute în presă, voi discuta cu avocații pentru a afla care este cea mai bună modalitate pentru a verifica legalitatea și corectitudinea integrală a unor pasaje înregistrate.

Toate aceste atacuri îmi întăresc convingerea de a lupta, până la capăt, împotriva răului din politică și societatea românească. Iată că, după înregistrările cu Dan Barna au apărut și cu mine. Nu m-ar mira să mai apară și cu alții. Răul face toate eforturile să ne compromită, să ne dezbine. Mulțumesc presei care a reflectat obiectiv această temă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here