Cum se răspândește coronavirusul în SUA

Autoritățile din Statele Unite au raportat 308 cazuri de coronavirus și 17 decese începând de vineri, Florida înregistrând primele decese pe coasta de est, scrie New York Times. Potrivit sursei citate, numărul infecțiilor nu cuprinde și cele 21 de persoane care s-au testat pozitiv la bordul unei nave de croazieră din California, Marea Prințesă.

Vineri seară, oficialii din Florid au declarat că au existat două decese, în acest stat, legate de coronavirus, victimele călătorind în străinătate anterior.

Hawaii a raportat prima infecție confirmată, o persoană care a fost pe Grand Princess.

Peste 3500 de persoane se află pe această navă de croazieră, iar vicepreședintele SUA, Mike Pence, a anunțat că fiecare pasager în parte va fi testat.

Coasta de Vest a suportat un impact redus în Statele Unite.

Potrivit New York Times, statul Washington a înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, peste 80, dar și cel mai mare număr de decese, 14. Cele mai multe dintre cazurile fatale au apărut dintr-o unitate medicală din zona Seattle. Oficialii din King County, Wash au arătat că 15 rezidenți ai unității, Life Care Center, au fost duși la spitale în ultimele 24 de ore.

Doi rezidenți ai altor complexe din zona Seattle, care deservesc vârstinici, au fost, de asemenea, spitalizați, fiind găsiți pozitiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here