Soccer ball with mask due to air pollution or an epidemic. Protection from viruses, infections, exhaust gases and industrial emissions

UEFA a anunțat, luni, că finalele Champions League și Europa League nu se vor disputa la datele programate inițial, din cauza pandemiei de coronavirus.


La o săptămână după ce a fost anunțată amânarea Euro 2020, UEFA s-a văzut nevoită să amâne, în mod oficial, și finalele celor mai importante competiții europene la nivel de club. Astfel, finalele Champions League și Europa League nu vor mai avea loc la 30 mai (Istanbul) și 27 mai (Gdansk).

Totuși, aceste meciuri, alături de finala feminină a Champions League, programată inițial la data de 24 mai, vor avea loc la date ce vor fi anunțate ulterior.


Nu s-a luat încă nicio decizie privind viitoarele date de disputare. Un grup de lucru, înființat săptămâna trecută și condus de Aleksander Ceferin, președintele UEFA, va analiza opțiunile disponibile. Grupul a început deja examinarea calendarului. Anunțurile vor fi făcute la momentul potrivit”se arată în comunicatul UEFA.


Doar jumătate dintre echipele calificate în sferturile Champions League au fost stabilite (PSG, Atalanta, Atletico Madrid și RB Leipzig au mers mai departe), în timp ce doar șase partide au fost disputate în turul optimilor Europa League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here