VIDEO. Intră sau nu Violeta Alexandru în bătălia pentru Primăria Capitalei? Răspunsul Ministrului Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost marți invitată în emisiunea „Dezbaterile Universul.net”, moderată de jurnalistul Dan Turturică, redactor-șef al Universul.net. Printre subiectele abordate, s-a numărat și cel legat de o potențială candidatură a liberalei în cursa pentru Primăria Capitalei.

Potrivit Violetei Alexandru, candidatul PNL pentru Capitală va fi ales în urma unui sondaj intern, dar și după discuții în cadrul Biroului Executiv al partidului. Ministrul Muncii consideră că PNL ar trebui să dea candidatul unic al dreptei în lupta împotriva PSD la șefia Bucureștiului.

„A cere PNL să nu aibă un candidat, înseamnă să nu vezi schimbările care au loc în societate”, a explicat Violeta Alexandru.

Întrebată dacă își dorește să candideze pentru fotoliul de primar general, Violeta Alexandru a răspuns: „Cred că-i mai puțin relevant ce-mi doresc. Ce știu sigur că-mi doresc este ca acest oraș să iasă din mizeria în care se află și din starea de faliment. Se poate face treabă în București. E grav că în condițiile în care are resurse, a ajuns în faliment, a ajuns să risipească banii pe orice altceva, mai puțin pe creșterea calității vieții oamenilor. Sunt născută în București, sunt crescută aici, familia mea este aici, toată viața mea este legată de Capitală. Este păcat ca acest oraș și potențialul pe care îl are să nu încapă pe mâinile unei echipe care să știe să facă treabă. E mai puțin relevant ce-mi doresc. Îmi doresc să se ajungă la o soluție care să îndepărteze PSD de la conducerea Primăriei, pentru că ne face doar rău.”

Dan Turturică: „Deci, dacă în urma discuțiilor PNL vă va propune să candidați, veți accepta?”

Violeta Alexandru: „E prematur să vă dau un asemenea răspuns. Am încredere că se va lua cea mai bună decizie pe criterii obiective, și mai puțin pe ce impresie fac eu sau ce opinii publice sunt în acest moment în favoarea sau în defavoarea mea.”

Emisiunea integrală, aici:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here