Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, pleacă de la Digi24. Cu cine a semnat jurnalista

alina manolache
Foto: Pagina de Media

Prezentatoarea TV Alina Manolache va părăsi la sfârșitul anului postul de televiziune Digi24. Manolache prezenta zilnic rubrica „Studio Politic”, de la 15.00 la 16.00, iar vineri seara realiza emisiunea săptămânală „Cap Limpede”, alături de Cristian Tudor Popescu.

Potrivit Pagina de Media, Alina Manolache a semnat cu ziarul Libertatea, coordonat de jurnalistul Cătălin Tolontan. Aceasta va lucra în cadrul departamentului de investigații al publicației și va realiza și proiecte video.

Informațiile au fost confirmate pentru sursa citată de Manolache, care urmează să părăsească Digi24 la sfârșitul anului.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a renunțat la apariția săptămânală din cadrul Jurnalului de Seară al lui Cosmin Prelipceanu înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale. Potrivit surselor Universul.net, unul dintre motivele separării ar fi fost legat de o emisiune în care unul dintre invitați a făcut câteva comentarii legate de prestația lui Cristian Tudor Popescu în timpul dezbaterii electorale dintre Adrian Năstase și Traian Băsescu, în campania pentru prezidențiale din 2004.

După despărțirea de Prelipceanu, CTP a apărut vineri de vineri alături de Alina Manolache în cadrul emisiunii „Cap Limpede”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here