breaking news

Andreea Esca, vedeta Pro TV, a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus, potrivit surselor Universul.net. Esca nu este singurul jurnalist infectat din Pro TV. Trustul a dat un comunicat de presă, în urmă cu mai multe zile, în care anunțau faptul că mai mulți jurnaliști ar fi infectați. Potrivit celorași surse, și Alexandru Eram, soțul Andreei Esca, suferă de COVID 19, el având chiar o formă mai gravă.

Andreea Esca a fost deja internată în spital, după ce a primit testul pozitiv la coronavirus.

Deși nu există încă informații certe, se pare că Andreea Esca s-ar fi infectat după ce a participat la evenimentul de deschidere a unui resort la Marea Neagră.

“În materialul difuzat pe 30 iunie la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, despre petrecerea de la lansarea resortului Novum by the Sea, de la Olimp, apar mai multe vedete TV și influenceri. În aceste imagini se vede clar că la eveniment au fost zeci de persoane, iar regulile sanitare nu au fost respectate. Printre cei invitați la lansarea hotelului Novum by the Sea și intervievați de PRO TV s-au mai aflat și Cove, Geanina Ilieș, Lili Sandu sau Adina Buzatu. În materialul video, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Ulterior, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe.

Vedeta TV le-a dat și o declarație colegilor săi de televiziune. Tot fără mască,” a scris Libertatea.

“În fiecare vară, de când s-au născut copiii, există această vacanță cu copiii, chiar dacă acum sunt mari și, uite, Alexia împlinește 20 de ani și Aris, 17 ani în curând. Ei își doresc în continuare ca una dintre vacanțele de vară să le petrecem împreuna. Anul acesta o să mergem cu siguranță la Porumbacu, într-un sat de la poalele munților Făgăraș de unde este bunicul meu și unde am restaurat niște case și cu siguranță vom petrece mult timp acolo și pe litoralul nostru, unde ne place foarte mult”, a spus Andreea Esca.

Joi, Pro TV trimisese redacțiilor notificări prin care le cereau să nu publice informații despre cazurile COVID-19 din televiziune.Ce a trimis, joi, Pro TV în notificare transmisă redacțiilor, conform Pagina de Media:

  • „Sa va abtineti de la divulgarea, comunicarea publica si/sau reproducerea, indiferent de forma, format si/sau mediu (in materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe retelele de socializare, in programele serviciilor media audiovizuale, in publicatiile scrise sau online sau in oricare alte mijloace de comunicare detinute, administrate sau controlate cu orice titlu si in orice mod de dumneavoastra) a marcii, insemnelor si/sau denumirii subscrisei si/sau a imaginii, numelui si/sau starii de sanatate a salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, in legatura cu presupusa existenta a unor cazuri pozitive de COVID-19 in randul salariatilor si/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora.”

2 COMENTARII

  1. O femeie de căcat !!…să-i fie rușine !!. Una spunea la televiziune și alta a făcut în realitate…uite că Eram stă pe burtă ..!!… deocamdată..!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here